spørgsmål


hvor mange portrætter i timen?


Hvor mange personer kan du tegne i timen?
Jeg kan tegne op til 12 personer i timen.

Mit koncept er at skabe god stemning. Så derfor tager jeg gerne tid til at give den enkelte gæst en god oplevelse. Detaljer som smykker, det unikke i tøjet og et afslappet smil er med.

Jeg kan tegne en kronraget mand i t-shirt på 4 minutter. Derimod tager en velklædt kvinde med designer-briller, flotte smykker og sat hår lidt længere tid at portrættere så fint som hun fortjener.

Hvis du vil have en meget hurtig tegner som 'når' 100% af gæsterne til et stort event, vil jeg anbefale mine kollegaer i faget.

Min erfaring er, at mange portrætter fra dit event bliver folks profilbillede på social media eller kommer på væggen i glas og ramme.


om digital karikatur


Hvad er digital karikatur?
Forskellen mellem traditionel og digital karikatur er, at digitale portrætter er i farve, og printes og/eller sendes elektronisk. Jeg medbringer tegne-tablet, printer og storskærm, så alle kan følge med:

*** Se mere om DIGITAL karikatur her ***

Du er også velkommen til at besøge mit site med TRADITIONEL karikatur.


messe og udstilling


Kan du trykke vores logo på papiret?
Helt bestemt! Logo i bunden af hvert portræt fungerer godt, og minder folk om dit event længe efter.

Giver du rabat?
Hvis dit event er længere end 4 timer, eller løber over flere dage, giver jeg gerne et tilbud.

Arbejder du for andre på messen?
Nej. Jeg ønsker at denne unikke ydelse er specifik for jeres stand på hele konferencen. Når du har booket mig, modtager jeg ikke andre bestillinger ved eventet.fik du svar?


Hvis ikke...
Ring på 28143206 og lad os tale uforpligtende, eller send en mail, og jeg svarer hurtigt tilbage angående dit spørgsmål.

reference fra


Event-tegner hos Dell Event-tegner hos Københavns Universitet Event-tegner hos IBM     Event-tegner hos Amgen Danmark

Event-tegner hos PROSA Forbundet af It-professionelle       Event-tegner hos Atea Event-tegner hos Dansac   Event-tegner hos Aller Publishing

Fest-tegner hos Bech-Bruun advokatpartnerselskab       Fest-tegner hos Byggeriets Uddannelser       Event-tegner hos Den Hirschsprungske Samling

Event-tegner hos Hollister Fest-tegner hos Kvindelige Virksomhedsejere     Event-tegner hos QBS Group     Live karikatur hos SSC


TLF  28 14 32 06     MAIL  sunewatts@gmail.com            

CVR 22010107   |   SW Illustration   |   Østervang 85 2tv, 3400 Hillerød